Een zeer grote speeltuin in Kopenhagen

In Kopenhagen is iets waar heel veel mensen al van gehoord hebben, maar niet echt weten wat het is: Tivoli.

Inkom Tivoli
Inkom Tivoli

Tivoli wordt op de website omschreven als een sprookjestuin voor alle leeftijden. En dat is het ook. Van zodra je voorbij de kassa’s bent, waan je je echt in een sprookjeswereld. En des te meer wanneer de avond gevallen is.

Tivoli gardens in Kopenhagen
Tivoli by night

Hier kan je een mix terugvinden van restaurants, optredens, pretparkattracties, … En dat allemaal in een prachtige setting: een hele grote, mooi aangelegde tuin.

Je kan hier een normale fish & chips of hamburger eten, maar er is ook haute cuisine beschikbaar. Niet vergeten te reserveren! Er is zelfs een prachtig hotel te vinden, Nimb Hotel.

Nimb Hotel Tivoli
Nimb Hotel Tivoli

De optredens kunnen van lokale bands of zangers zijn, maar er komen evengoed grote internationale sterren optreden. Deze optredens vinden dan plaats op het grote grasveld, centraal in het park.

Wanneer je in Kopenhagen bent, is het een must om een bezoek te brengen aan Tivoli. Hier vind je plezier voor jong en oud. Inkom is omgerekend zo’n € 13 pp vanaf 8 jaar en voor elke attractie moet je ook nog eens seperaat betalen (die prijzen verschillen).

Wij hebben genoten van een diner en het rondkuieren in de tuinen. Maar ook kinderen kunnen zullen hier een fantastische tijd beleven! Er is zoveel te doen en te zien en ’s avonds is er ook nog eens een licht- en klankshow.

Hier kan je meer info vinden.

Meilan X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s