Topattracties in Disneyland Parijs

Er valt heel wat te doen in deze twee Parijse parken van Disney. In tegenstelling tot wat vele mensen denken, is het ook de moeite met kleinere kinderen. Hierbij de vijf leukste attracties in Disneyland zelf. In alfabetische volgorde, want het was te moeilijk om een echte rangschikking te maken 😉

 1. Big Thunder Mountain – geschikt voor kinderen groter dan 1m02.
  Snelheid, hoogte, scherpe bochten, je krijgt het allemaal op deze houten rollercoaster. De rit duurde langer dan verwacht en dat is altijd een bonus. Maak gebruik van de Fast Pass indien mogelijk.

  Klaar voor Big Thunder Mountain
  Klaar voor Big Thunder Mountain
 2. Buzz Lightyear Laser Blast – familieattractie.
  Schieten en daarna kijken wie het hoogst heeft gescoord. Dit is een geweldig leuke én mooie attractie. Alles is aangekleed zoals het er hoort uit te zien. En de competitiedrang komt bij iedereen boven. Denk ook hier aan de Fast Pass.
 3. Indiana Jones and the Temple of Peril – Minimale lengte: 1m40.
  Deze rollercoaster neemt je mee op avontuur in de jungle. Wanneer je ondersteboven hangt is het al snel voorbij, maar het blijft een sensatie. Ook hier is een Fast Pass aangeraden.
 4. Peter Pan’s Flight – familieattractie.
  Je stapt in een vliegend schip en zweeft door het verhaal van de jongen die niet groot wou worden. Het is een mooie attractie, waarvoor je weer een Fast Pass nodig hebt. Tenzij je zeer lang wil aanschuiven.
 5. Phantom Manor – familieattractie, maar het kan jonge bezoekers angst aanjagen.
  Een zeer mooi spookhuis. Je komt binnen via een grote deur en je loopt dan in een lift. Je dient daarna nog een stukje te wandelen door de spookachtige gangen van de villa alvorens je bij de instapplaats komt. De karretjes zijn ruim genoeg om een kind tussen twee volwassenen te zetten.

Op het moment van ons bezoek was Z. 5,5 jaar en 1m09. Alle bovenstaande attracties, behalve Indiana Jones, heeft ze met ons meegedaan.

Klik hier voor de topattracties in de studio’s!

Meilan X

Een gedachte over “Topattracties in Disneyland Parijs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s