Een diva in huis!

Azië, het werelddeel waar Z. een ster is telkens we er zijn. Met haar blonde haren en blauwe ogen trekt ze de aandacht van heel wat mensen. En zo verschijnt ze ongetwijfeld regelmatig op verschillende sociale media kanalen.

foto-blond-
Ze moest vaak op de foto.

In het beste geval vragen ze ons of ze een foto van haar mogen maken. In het ‘slechtste’ geval proberen ze een foto te maken zonder dat je het merkt. Zo trachtte een papa een foto te maken van zijn spelende kinderen met Z. erbij, die ook leuk zandkastelen aan het bouwen was. Wij zagen het, maar het zou toch leuker en aangenamer zijn als hij het eerst had gevraagd. En gemakkelijker voor hem ook 🙂 Moest hij zich niet zo in bochten wringen … letterlijk.

Of toen we in Ayutthaya op een lokaal straatfeest terechtkwamen, waar ook een springkasteel stond. Van zodra Z. haar ticketje had gekocht en erop klom, pushten ouders hun kinderen om ook op het springkasteel te gaan. Om te spelen met dat blonde meisje en om daar dan leuke foto’s van te maken.

ayuthaya-thailand-kinderen-reizen-spelen-springkasteel
Op een springkasteel spelen bij 40°C (ook om 21u) geeft dit als resultaat. Maar ze vond het leuk!

Toch is die aandacht soms wat te veel voor ons meisje. Tijdens onze reis door Thailand zei ze op een bepaald moment (toen een volle auto maar bleef proberen haar aandacht te trekken) dat ze het stilaan moe werd. En dat ze niet meer altijd wilde terug wuiven en dat ze genoeg had van op de foto gaan met wildvreemde mensen. Toch moeilijk om hier dan een gezonde balans te vinden… zonder mensen te beledigen en zonder Z. als koopwaar tentoon te spreiden. Gelukkig blijft ze telkens heel beleefd, alleen die glimlach mist af en toe 🙂

Meilan X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s