Slapen in Rhodos

SUNSHINE VACATION CLUB

Dit is een keten van Griekse hotels. Het is perfect ingespeeld op kinderen en gezinnen.

Persoonlijk vonden we het personeel niet bijster vriendelijk, maar we hebben niets dan lof voor het animatieteam. Hardwerkend en professioneel en super met kinderen!
Z ging naar de kinderclub wanneer ze maar kon. De internationale club wisselde ze af met Kids & Co. Dit was de kids club van Corendon. Voor € 15 mocht ze ook met hen meedoen wanneer ze maar wilde. Op deze manier koos ze dus telkens de leukste activiteiten uit. Voordeel van tweetalig te zijn, zeker?

Knutselen
Knutselen
Grime
Grime

Kids & Co maakte zelfs haar verjaardag onvergetelijk!

5 jaar!
5 jaar!

Prijs-kwaliteit is dit hotel zeker de moeite waard. De kamers waren ruim, het hotel was proper en het eten was erg lekker.
We zouden zeker terug gaan, moesten we ooit nog eens naar Rhodos willen.

Het hotel bevindt zich vlak aan het strand van Ialyssos, de oudste stad van Rhodos. Het is een levendige stad, maar geen uitgaansoord. Er zijn enkele pubs, bars en 1 club. Ialyssos spitst zich duidelijk toe op families.
Ialyssos ligt in het noorden van Rhodos, dit wil zeggen dat er regelmatig een strakke wind staat. Daarom liggen hier alleen maar kiezelstranden, omdat anders al het zand wegwaait. Dit was niet zo handig om een avondwandeling op blote voeten te doen, maar de betere temperaturen zijn dan weer een voordeel.

Aan de andere kant van het eiland heb je wel zandstranden, maar daar schiet te thermometer ook gelijk een 5-tal graden hoger.

Een kamer in dit hotel kost tussen € 100 en € 170 per nacht all in voor 2 volwassenen.

Plaats een reactie