Rhodos – Griekenland met kinderen

Wij hadden onze all in vakantie geboekt via Sunweb. Wanneer je genoeg research doet, kan je daar mooie koopjes doen voor die jaarlijkse vakantie. Het was voor ons ook een tweede ervaring met deze touroperator. Deze keer konden we zelfs profiteren van vroegboekvoordelen, zoals: luchthavenvervoer aan € 1 pp, annulatie- en reisverzekering aan € 1 pp. Dit vonden wij toch wel de moeite.

Een tip die ik geef, is om zeker enkele dagen een auto te huren! We hebben dat 2 dagen gedaan en het mochten er gerust meer zijn.
Een auto huren geeft je vrijheid om dingen te bezoeken die JIJ wil bezoeken op een manier die past bij jullie reisstijl.

Als we van die georganiseerde trips hadden gedaan, waren we niet alleen een hoop geld kwijt, maar hadden we ook niet alles gezien wat nu wel het geval was. Wij zijn zelfs rond het hele eiland gereden! Alleen zien dat je voorzien bent van reispilletjes als je wagenziek kan worden 😉

Een degelijke auto (VW Polo TDI perfecte staat) met kinderstoel kostte ons ongeveer € 100 voor twee dagen. We hadden één keer volgetankt en dat was duidelijk veel te veel.

Huurauto
Huurauto

 

Om de oude stad van Rhodos te bezoeken, namen we de bus. Dit kost € 2,3 per persoon enkel. Hoe dichter je bij Rhodos komt, hoe voller de bus en airco is niet aanwezig, dus wees voorbereid. Het is wel een snelle verbinding naar de stad. De bushalte bevindt zich vlakbij de Mandraki haven. Je bent gelijk op wandelafstand van de oude stad en vlakbij de nieuwe stad als je wil shoppen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s